Vinyl Autoadeziv Holografic

Puteti achizitiona Vinyl Autoadeziv Holografic aici >

Vinyl Autoadeziv Holografic de la Art Maker – este ideal pentru etichete pentru diverse produse, afise, stickere, fotografii adezive, indicatoare etc. Este flexibil are adeziv pe spate nu se rupe, nu lasa urme la dezlipire, se poate relipi de multe ori si are un liner perfect pentru a putea fi taiat la cutter-plotter. Bine-nteles, puteti taia materialul inclusiv cu ghilotina, cutter-ul foarfeca etc. Are o rezistenta mecanica extrem de mare. Adera pe aproape orice suprafata – sticla, carton, lemn, plastic, il puteti lipi chiar si  pe perete. Il gasiti intr-o gama variata de texturi si marimi, atat la coli cat si la role:

Vinyl Autoadeziv Holografic Standard:

Holographic PPVinyl RainbowVinyl autoadeziv holografic

Vinyl Autoadeziv Holografic Liniar:

Vinyl Autoadeziv Holografic cu Sclipici:

Caracteristici Vinyl Autoadeziv Holografic:

  • Suprafata lucioasa (glossy) care reflecta lumina multicolor,
  • Se poate taia pe contur (folosind Cricut, Silhouette Cameo sau orice alt cutter plotter), puteti taia la foarfeca, rigla si cutter, ghilotina etc,
  • Rezistenta la apa,
  • Rezistenta mecanica,
  • Rezistenta la rupere excelenta,
  • Uscare instantanee,
  • Puteti utiliza folia cu orice imprimanta, fiind posibila printarea cu cerneala de tip Dye Pigment | Laser | Solvent / Eco-solvent | Latex | UV,
  • Calitate excelenta: pentru fiecare tip de hartie foto testam riguros multe fabrici,
  • Preturi imbatabile: volume mari direct din fabrica – zero intermediari!

Spre deosebire de alte vinyl-uri care sunt materiale publicitare, Vinyl-ul Art Maker este si fotografic. Culorile sunt vii, saturate, negrul este foarte intens, iar tonurile de culoare si gri-urile sunt reale. Cei mai multi clienti Art Maker utilizeaza cu succes acest matrial printabil fara profile de culoare, direct cu setarile prestabilite ale imprimantei pentru hartie foto lucioasa. Bine-nteles, exista si posibilitatea de a va face profile.

Acesta are o rezistenta excelenta in timp si la apa – chiar daca este printat cu cerneala care nu este rezistenta la apa – cum este cerneala DYE. Este destinat folosirii la interior, insa daca-l printati cu o cerneala pt exterior cum ar fi Latex, UV, Solvent si intr-o mai mica masura Pigment – puteti incerca sa-l folositi si la exterior. Este ideal pentru echipamentele care utilizeaza cerneala Dye sau Pigment, insa se pot utiliza si alte tipuri de cerneala cum ar fi: Latex, Rasina, UV, cernelurile pe baza de Solvent si nu numai. Suporta atat laminarea la cald cat si la rece – bine-nteles laminarea oferindu-i o protectie in plus.

La Art Maker gasiti o gama variata de hartii foto autoadezive: Holografice, Mate, lucioase, metalice, aurii, argintii, transparente, din hartie fotografica sau plastic fotografic cum este vinyl-ul sau polipropilena, canvas adeziv reaplicabil.

Vinyl Sticker Holografic

Puteti gasi si achizitiona material printabil accesand pagina de Vinyl Autoadeziv Holografic.

Va stam la dispozitie cu mostre gratuite din Vinyl Autoadeziv Holografic, dar si din alte tipuri de materiale foto.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutati, dati un Subscribe la canalul nostru de YouTube
De asemenea, ne puteti urmari pe Facebook pentru a fi la curent cu promotiile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *