Termeni si conditii

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.artmaker.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. S.C. Maker International S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C. Maker International S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit Maker International S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Maker International S.R.L. la nicio actiune. Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre agentii Art Maker. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.artmaker.ro este proprietatea S.C. Maker International S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al S.C. Maker International S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie sau nu, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@artmaker.ro

Pretul si costurile de transport

Toate preturile afisate pe website contin tva-ul.
Costurile de transport pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care daca transportul nu este gratuit, costurile se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre S.C. Maker International S.R.L. si firmele de curierat partenere). Pentru mai multa simplitate insa, Maker International S.R.L promoveaza transportul gratuit peste o anumita suma, iar sub aceasta suma – plata unui pret fix pentru transport de catre client, indiferent de marimea si greutatea coletului. Acest lucru nu obliga insa Maker International SRL sa livreze comenzi in zone izolate (in afara ariei de acoperire a curierului contractat) unde costul livrarii ar fi semnificativ mai mare.

Cum platesc?

Plata se poate face:
– in numerar, la livrare (sistem ramburs).
– prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al S.C. Maker International S.R.L. se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru (confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore), sau, la latitudinea operatorului Maker International SRL, acesta poate decide livrarea produselor inainte de confirmarea platii, mai exact la momentul trimiterii de catre client al ordinului de plata ca si dovada.

Confidentialitate

S.C. Maker International S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.artmaker.ro si S.C. Maker International S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.artmaker.ro si S.C. Maker International S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.artmaker.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.artmaker.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau e-mail.

S.C. Maker International S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Returnarea produselor

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi . Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Maker International SRL in multe cazuri ruleaza promotii ce confera consumatorului dreptul de a returna produsele in 30 zile calendaristice. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Artmaker.ro va inapoia contravaloarea comenzii cat mai rapid cu putinta, in contul dumneavoastra bancar, in maximum 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN PREALABIL. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila (pur si simplu vine curierul si ne cere bani pe un colet in care nu stim ce este si de care nu avem cunostinta).

Litigii

Pentru orice conflict aparut intre S.C. Maker International S.R.L. si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul S.C. Maker International S.R.L.