Ne-am mutat sediul (in apropiere) – Electromagnetica Business Park

Dragi clienti,

Din 2 iunie 2021, ne-am mutat sediul de pe Str. Slobozia 11A, Bucuresti, in apropiere – Calea Rahovei nr 266, Electromagnetica Business Park, corp 61, parter, camera 16, sector 4, Bucuresti. Vis a vis de Liberty Center. Daca sunteti pe jos – intrati in Electromagnetica Business Park pe la bariera dinspre Liberty Center (bariera fiind pentru masinile care ies din complex), suntem prima intrare pe stanga. Daca sunteti cu masina personala – trebuie sa intrati pe la cealalta pariera, ocoliti 4 corpuri de birouri/depozite si suntem ultima intrare pe dreapta (la ~10 metri de bariera de iesire). Deobicei suntem f rapizi, insa in perioada 2-4 iunie pot aparea mici intarzieri de 1-2 zile la comanda dvs. – ne cerem scuze.

Revenim curand cu indicatii mai vizuale (poze, video, etc) care sa va ajute sa ajungeti mai usor la noi. Oricum – dati-ne un telefon – 0721 371 695 pentru directii.

PS. Noi avem depozit cateva sute de metri patrati si inainte, insa il foloseam ca depozit secundar. Acum insa mutam birourile acolo si va fi punct de lucru/depozit principal, iar casa din Str. Slobozia nr 11A urmand sa fie depozit secundar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *