Comanda mostrele gratuite

Verifica calitatea hartiei fotografice Art Maker din confortul casei tale sau de la birou. Pentru a intra in posesia mostrelor, iti recomandam 2 optiuni:
1. Adaugi in cosul de cumparaturi produsul numit "Mostre gratuite hartie foto" (alaturi de orice alte produse) si finalizezi comanda.
2. Daca doresti doar mostrele, completeaza formularul de mai jos, iar noi iti vom trimite produsul. Mostrele sunt gratuite, insa va trebui sa platesti un pic - 10 Lei (curierul rapid). Daca alegi prima optiune iar comanda ta depaseste 200 Lei, nu vei mai plati curierul, transportul fiind gratuit.

In ambele cazuri, in cel mai scurt timp, de cele mai multe ori in urmatoarea zi, vei avea mostrele solicitate.

 

mostre hartie foto Art Maker

Mostrarul consta in mai multe coli de hartie foto de marimea 10x15 cm. Cate o coala hartie foto 10x15 din fiecare sortiment comercializat de catre Art Maker, mai putin hartiile magnetice, printate folosind o imprimanta Epson L800 cu cerneala T6731 - T6736.

Fara niciun cost suplimentar, daca doriti mai multe mostrare, sau doriti coli neprintate pentru a le testa pe imprimanta dumneavoastra, sau daca aveti orice alte solicitari, nu ezitati sa ne mentionati acest lucruri.

Nume (necesar)

Email (necesar)

Numar telefon (necesar)

Adresa (necesar)

Detalii aditionale mostre?