Pastile Magnetice Adezive

Magnetice adezive si fotografice – Cel mai bun pret din Romania!

Dragi clienti,

Dupa ce am testat numeroase fabrici si speram noi ca am ales-o pe cea mai buna, avem placerea sa va prezentam noile noastre produse magnetice. Pentru a ne face loc in piata cat mai rapid – am ales sa plecam cu niste preturi extrem de mici – din cate am vazut noi sunt cele mai bune preturi din Romania la momentul actual!

Iată noile produse:

Folie magnetica adeziva in coala – grosimi 0,3 mm si 1 mm. Dimensiuni A4 si 10×15 cm (atat 102 x 152 mm – formatul de imprimanta inkjet, cat si 100 x 148 mm – formatul de Canon Selphy + alte cateva imprimante).
Folie magnetica adeziva in rola – grosimi 0,3 mm si 1 mm, 620 mm latime. Lungimi 2 metri, 10 metri sau 20 metri.
Folie magnetica adeziva in banda de 20 mm latime – grosime 0,3mm si 1 mm.
Folie magnetica adeziva taiata sub forma de pastile – grosime 0,3mm si 1 mm, dimensiuni 2 x 2 cm, 2 x 5 cm, 3 x 10 cm.
Hartie fotografica magnetica cu suprafata satin – inainte aveam doar cu suprafata mata si lucioasa – acum avem si cu suprafata semi-lucioasa – Satin.

Hartie Magnetica cu Adeziv

 

Daca doriti sa produceti magneti personalizati, aveti 2 modalitati:

1. Printati pe orice hartie foto doriti pe care o lipiti pe folie magnetica adeziva – daca doriti un magnet mai subtire si mai ieftin alegeti folia magnetica cu grosime de 0,3 mm, daca doriti un magnet mai gros alegeti grosimea de 1 mm.

Folie Magnetica Adeziva

Avantaje:
+ Puteti folosi orice hartie fotografica doriti (ex: Satin, Luster, Raster, Glossy, Mat, etc). Aveti flexibilitate f mare.
+ Puteti fololosi orice grosime de folie magnetica cu adeziv – astfel facand magnetul cat de subtire sau gros doriti
+ Spre deosebire de hartia foto magnetica cu adeziv, nu aveti timp irosit. Hartia magnetica cu adeziv trebuia pusa in imprimanta coala cu coala (colile atragandu-se intre ele daca sunt puse mai multe).  Aici – puneti direct ~70 de coli / 1 rola de hartie foto in imprimanta – imprimanta printeaza singura 1-3 ore.
+ Pret f mic al foliei magnetice cu adeziv
+ Spre deosebire de hartia foto magnetica care e mai subture, puteti realiza magneti mult mai grosi, mai „premium”.

Dezavantaje:
– Aveti ceva manopera in plus. Va trebuie atentie – trebuie sa aliniati atent cand lipiti, sau sa va ajutati cu un utilaj, cum ar fi grila unei ghilotine. Daca aliniera nu-i perfecta, trebuie sa taiati marginile.

2. Printati direct pe hartie foto magnetica (o fata este fotografica – mata, lucioasa sau satin; verso-ul este magnetic).

Avantaje:
+ Comod, simplu, ideal pt cei ce au un volum relativ mic. Spre exemplu cine are un print shop intr-un mall unde vine cate un client care vrea si el un singur magnet – puteti utiliza hartia foto magnetica pt a face treaba rapid.

Dezavantaje:
– Hartia foto magnetica este subtire. Daca ar fi groasa nu ar putea fi trasa de catre imprimanta.

Hartie Foto Magnetica

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *