Lac/varnish lucios pentru canvas


Lac lucios pentru Canvas, sau Varnish, un nou produs in gama Art Maker, este ideal pentru finisarea tablourilor la care se utilizeaza panza (canvas) mata – sintetica sau de bumbac. Se utilizeaza atat la tablourile printate cat si la cele pictate. Are uscare rapida si se aplica dupa imprimare, pentru a proteja si a spori rezistenta panzei in timp.

Acest lac lucios pentru canvas se adreseaza profesionistilor dar si amatorilor care doresc sa-si protejeze tablourile impotriva luminii si umiditatii dar sa si accentueze sau sa intensifice culorile. Formeaza pelicule flexibile și aderente pe timp indelungat si creeaza o suprafata hidrofuga.

 

lac canvas

Avantajele folosirii lacului lucios pentru canvas:

  • Accentueaza si intensifica culorile, oferindu-le un luciu fin, le pastreaza vii si naturale;
  • Confera rezistenta la UV (lumina);
  • Protejeaza impotriva umiditatii;
  • Protejeaza fizic suprafata (zgarieturi, loviri, praf, stergeri cu burete/carpa, etc);
  • Nu se ingalbeneste in timp;
  • Are transparenta ridicata;
  • Timp de uscare rapid;
  • Gata de aplicare (nu necesita diluare);
  • Nu contine solventi organici.

Lac Canvas Lucios

Este compatibil cu toate tipurile de canvas mat – sintetic sau de bumbac, indiferent daca este printat sau pictat. Puteti gasi canvasuri mate pe aceasta pagina: Canvas Mat.
Puteti achizitiona produsul de aici: Lac/varnish lucios pentru canvas.
Daca sunteti client nou nu ezitati sa ne solicitati mostre gratuite (canvas printat si lacuit) sau sa achizitionati 100ml pentru a testa produsul.

Mod de aplicare lac lucios pentru canvas:

Agitati bine lacul inainte de utilizare! Dupa ce a fost imprimata panza, aceasta se lasa la uscat. De regula, cerneala se usuca in aprox. o ora, insa timpul de uscare poate fi scurtat daca puneti panza in fata unui ventilator, aparat de aer conditionat etc. Dupa ce s-a uscat cerneala pe panza, se aplica primul strat de lac. Dupa aprox. 20 de minute se poate aplica (daca este necesar) al doilea strat. Dupa numai o ora de la aplicarea stratului final panza este gata de manipulare. Recomandam aplicarea cu trafalet/rola sau prin pulverizare. Daca folositi trafaletul sau pensula, nu aplicati presiune!

Pentru clientii care doresc sa protejeze panza impotriva luminii si a umiditatii, insa doresc neaparat sa pastreze un finisaj mat, exista si varianta Lac/Varnish semi-mat pentru canvas.

Lac Lucios Canvas

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *