Varianta ultra scurta: Eu: inalt (1.87m), ultra competent (inclusiv financiar – lejer top 1%; self made – una dintre companiile fondate e maricica), umor inclusiv pe subiecte taboo, compas moral frecvent verificat si sper orientat orientat in directia corecta, cam chior si fară prea mult timp. Pentru inceput vreau doar sa te cunosc un pic, intr-un cadru cat mai linistit si casual.
Tu: kind, fină, caracter, nu fumezi pe langa mine, nu ma chemi in cluburi, citesti ceea ce scrie mai jos – varianta care nu e ultra scurtă 🙂


Bau!

Fa-mi te rog o favoare si citeste ce-i mai jos, apoi raspunde-mi la mesaj. Ne salvează amândurora destul de mult timp. 

Cuprins:

  1. Ce-i asta?
  2. Cateva lucruri despre mine
  3. Ce caut / ce nu caut

    1. Ce-i asta?

Multe conversatii au o parte repetitiva – pasiuni, job, valori, ce cauti, ce vrei sa faci cand cresti mare etc. Le-am scris aici. Eu nu repet generalitati despre mine, tu nu mai e nevoie sa pui atat de multe intrebari in incercarea de a-ti face o idee despre mine, macar superficiala si nici nu astepti prea mult dupa reply-uri. E jungla p-aici, chiar n-am timp sa scriu similar tuturor personalor necunoscute. Petrec suficient timp cu nasul in monitoare, sa tastez pe telefon mi se pare una dintre cele mai ineficiente moduri de comunicare (textingul e destinat mesajelor scurte si impersonale). Mult mai bine e prin voce sau cel mai bine in persoana, intr-un loc frumos și relaxant, preferabil in natura – radem, glumim, descoperim impreuna de la cate glume proaste nu ma pot abtine, poate mancam ceva etc.

Citesti aici -> Vorbim un pic pe aici sa vedem daca exista chimie -> Ne vedem direct

 

  1. Cateva lucruri despre mine:

– M-ai vazut in poze. 1,87 metri inaltime, ~87 kg (puse unde trebuie – sper eu), in ciuda celor 4 ochi sunt destul de chior. Dominant, dar empatic.

– Self made – am pornit de la 0 (ok, nici chiar de la 0, am avut ceva oameni care-mi spuneau ca ceea ce fac improbabil sa functioneze si n-ar fi o idee rea sa nu ma mai agit construind ceva fara ca nimeni sa ma plateasca, ci sa ma angajez intr-un loc comod si bine platit). Am lucrat destul de mult in ultimii ani, inclusiv “pe gratis” la inceput (barter timp pt cunostinte). La 19 ani am co-fondat prima companie (eu cu timpul – asociatii cu banii) pe care am vandut-o cativa ani mai târziu. Fast forward 13 ani – peste multe povesti interesante, aventuri si multa munca – acum, printre alte investitii, am o companie doar a mea, o echipa competenta formata din oameni profesionisti si cu caracter, ceva timp, flexibilitate, clienti extrem de multumiti, voie buna in birou si depozite, etc.  Daca esti curioasa ce-mi ocupa adesea prima parte a zilei, vezi aci: https://artmaker.ro/despre-art-maker/ sau vino direct peste noi la sediu.

– Îmi plac conversațiile adânci – small talk-ul e… small. Inot (in timp ce ascult diverse), soare, prieteni, intinderile de apa (lacuri, cascade, mari, oceane), comedie, animale – cand eram mic am adoptat un caine maidanez in 3 picioare (se luase la tranta cu un tramvai; dupa multiple vizite la veterinar mi-am santajat parintii sa-l tinem) si o punga de pisoi (10 mai exact, pui d-abea nascuti, am dat 9 spre adopție, am ramas cu unul care acum are 20 de ani); oamenii de calitate, psihologie, filosofie, tehnologie, at risk kids (adultii sa fie sanatosi – au facut suficiente alegeri, au avut timp sa se pregateasca pt diverse riscuri), aproape tot ce tine de business etc. Era sa devin arhitect si stiu sa cand la pian (am facut de performanta – George Enescu).

– Nu-mi place sa-mi irosesc timpul – uite exemplu’ de fata 🙂 N-am decat 2 vieti, iar a 2-a a inceput când am realizat ca am doar una. Incerc sa externalizez orice poate fi facut si de altcineva. Am lucrat intr-un asa ritm (~15h/zi) tocmai pentru ca pe viitor, cand vor fi momente cu adevarat pretioase – sa am timp, sa nu fiu nevoit sa merg la treaba – treaba va fi fost facuta cu ani in urma. Ai mila de timpul meu și lasă-mi nr-ul de telefon mai devreme decat mai tarziu 

 

3a. Ce nu caut:

– O fumătoare înrăita. Nu fumez, prefer sa nu stau în fum de țigară, prefer sa nu gust aroma de tigară. De asemenea, dacă alegi sa-ți dai sănătatea pe un viciu, nu pari sa iei decizii prea bune. Țigări ocazionale sau electronice sunt ok (probabil numarul lor e invers proportional cu cat de mult te plac).

– Detest opulența. Nu-mi amintesc sa fi cunoscut persoane opulente pe care sa le fi plăcut. Fara blănuri exotice, lux țipător cu functie superficiala, 17 rânduri de bijuterii, ne abtinem de la fripturi din animale pe cale de dispariție 🙂 etc.

– “Entitlement”. Nu-mi plac persoanele care se cred mari stand pe umerii altora și care cred ca li se cuvin multe doar pentru ca există. 

 

3b. Ce caut:

– Fun-ul e misto – the more the better, dar vreau mai mult – semnificativ mai mult 🙂

– Personalitate și caracter. Kindness too. Relaxare, fun, meaningful stuff. Fată fină.

– Sa vrei sa cresti in viata. Progresul implica sa iesi din zona de confort, insa acest lucru poate fi fun, sa te implineasca, s-o faci alaturi de oameni dragi, sa te bucuri si sa sarbatoresti cresterea.

– Sa nu ai planuri concrete de plecare pe termen lung din București, în următorii 1-2 ani. N-am un istoric prea placut cu relatiile la distanta. Mi-am luat-o de 2 ori asa, I’m not looking to find out if the 3rd time’s the charm.

 

Încântat de „cunoștință”. Apreciez ca ai citit tot – n-ai idee de la cate glume tampite m-am abtinut pentru a nu fi interpretate gresit in absenta paraverbalului. Stiu ca e cam impersonal, dar hey, tocmai am castigat amandoi cateva ore 🙃. Sper sa ne auzim.