Hartie sintetica PP (polipropilena) mata – cu sau fara adeziv – video

Hartia sintetica PP (Polipropilena) Mata, cu sau fara adeziv este ideala pentru imprimarea calitativa si fidela bannerelor, fotografiilor, posterelor, etichetelor etc, la o rezolutie foarte inalta. Rezista la apa, este subtire, foarte rezistenta mecanic (la rupere) si maleabila. Hartia sintetica vine cu suprafata MATA sau LUCIOASA, CU sau FARA ADEZIV pe spate, cea cu adeziv putand fi aplicata pe diverse suprafete. Este compatibila cu orice imprimanta sau plotter inkjet si este recomandata pentru cerneala de tip Dye sau Pigment, insa puteti printa pe ea si cu cerneluri de tip Latex, UV sau pe baza de solvent. Este rezistenta la apa, dar este recomandata utilizarii la interior. Este produsa pentru Art Maker de fabrica din spatele HP.

Caracteristici hartie sintetica PP (Polipropilena) mata:

 • Suprafata mata;
 • Material: PP (Polipropilena)
 • Precizie in ceea ce priveste gama/tonurile de culoare, culori vii, rezolutie incredibila de 9600 dpi.
 • Rezistenta mecanica (la rupere) extrem de ridicata. Hartia PP fiind in topul mediilor de printare in ceea ce priveste rezistenta mecanica.
 • Rezistenta la apa;
 • Rezistenta in timp;
 • Uscare instantanee;
 • Suporta atat laminarea la cald cat si la rece;
 • Puteti utiliza hartia cu orice imprimanta inkjet, fiind posibila printarea atat cu cerneala DYE cat si cu cerneala Pigment;
 • Calitate excelenta: pentru fiecare tip de hartie foto testam riguros multe fabrici;
 • Preturi imbatabile: volume mari direct din fabrica – zero intermediari!
 • Produsa pentru Art Maker de fabrica din spatele HP.

Hartie Polipropilena Mata

Special proiectata avand in vedere calitatea si rezistenta, aceasta hartie din polipropilena (PP) se adreseaza celor ce doresc un print de o calitate excelenta. Hartia PP este recomandata pentru printuri ce necesita o rezistenta foarte ridicata in timp si o calitate fara reprosuri.

Hartia sintetica din polipropilena mata FARA adeziv este folosita in principal la bannere, postere, afise, diverse display-uri si sisteme de expunere – in special roll-up display-uri, dar si photo (pinchbook-uri, photobook-uri) si multe altele, creativitatea fiind limita.

Hartia sintetica din polipropilena mata CU adeziv, este folosita la etichete de toate formele si culorile, de la etichete mici de lipit pe produse – sticle, cutii, borcane, pana la indicatoare, sisteme de expunere si nu numai. Adera pe aproape orice fel de suprafata: lemn, pereti, metal, sticla, plastic si multe altele.

Puteti gasi si achizitiona aceasta hartie accesand pagina de Hartie sintetica din polipropilena mata.
Va stam la dispozitie cu mostre gratuite atat din Hartia sintetica din polipropilena mata, cat si din alte tipuri de materiale foto comercializate.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutati, dati un Subscribe la canalul nostru de YouTube
De asemenea, ne puteti urmari pe Facebook pentru a fi la curent cu promotiile.

Hartie Polipropilena Matte

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *