Hartie foto Satin – video

 

Hartia foto Satin este o hartie Ultra Premium, RC – cu rasina, asemenea celei de laborator. Aceasta este ideala pentru imprimarea fidela a fotografiilor de inalta rezolutie. La suprafata satinata, gradul de reflectivitate este intre mat si lucios, aceasta fiind adesea denumita “hartie foto semi-lucioasa” sau “hartie foto semi-mata”.

Caracteristici hartie foto Satin:
– suprafata semi-lucioasa;
– rezistenta excelenta la apa;
– rezistenta excelenta in timp;
– uscare instantanee la imprimare;
– rezistenta ridicata la UV – in cazul in care printati cu cerneala Dye (nerezistenta la UV), printurile pe aceasta hartie vor rezista semnificativ mai mult decat pe alte hartii;
– resin Coated (hartie tratata termic cu rasina polimerica aplicata in multiple straturi);
– se poate utiliza hartia cu orice imprimanta, fiind posibila printarea cu cerneala de tip Dye | Pigment | Solvent / Eco-solvent | Latex | UV;
– calitate excelenta: pentru fiecare tip de hartie foto testam riguros multe fabrici;
– preturi imbatabile: volume mari direct din fabrica – zero intermediari!;
– produsa pentru Art Maker de fabrica din spatele Canon.

Hartie Foto Satin

Hartia foto Satin Art Maker are cea mai mare rezolutie din industrie. Pe aceasta culorile sunt vii, saturate, negrul este foarte intens, iar tonurile de culoare si gri-urile sunt reale, chiar si cand vine vorba de reflexii. Spre deosebire de majoritatea hartiilor foto Satin, cea de la Art Maker are un grad foarte ridicat de alb, ceea ce asigura un contrast ridicat al culorilor si nu le altereaza prin nuante de galbui sau bej.

Cei mai multi clienti Art Maker utilizeaza cu succes aceasta hartie fara profile de culoare, direct cu setarile prestabilite pentru hartie semi-lucioasa ale imprimantei.

La proiectarea acestei hartii foto s-a avut in vedere in mod special calitatea si rezistenta in timp. Hartia foto RC (resin coated) este recomandata pentru printuri care trebuie sa reziste in timp si care trebuie sa aiba o calitate fara reprosuri; printuri cum ar fi fotografiile profesionale (dar si cele neprofesionale), albume foto (pinchbook-uri, photobook-uri), postere, ecusoane, invitatii, prezentari, carti de vizita, etc – imaginatia fiind singura limita.

Puteti gasi hartia foto Satin atat in coli de diverse marimi, cat si la role pentru plotter sau pentru minilab-uri accesand pagina de Hartie Foto Satin

Va stam la dispozitie cu mostre gratuite atat din hartia foto Satin, cat si din alte tipuri de materiale foto comercializate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *