Hartie foto Raster – video

Hartie foto Raster (suprafata poroasa, semi-lucioasa), Ultra Premium – ideala pentru imprimarea excelenta si fidela a fotografiilor, la rezolutie maxima.
Caracteristici hartie foto Raster semi-gloss:
– Suprafata semi-lucioasa, usor poroasa;
– Rezistenta excelenta la apa;
– Rezistenta excelenta in timp;
– Rezistenta ridicata la UV – in cazul in care printati cu cerneala Dye (nerezistenta la UV), printurile pe aceasta hartie vor rezista semnificativ mai mult decat pe alte hartii;
– Uscare instantanee;
– Resin Coated (hartie tratata termic cu rasina polimerica aplicata in multiple straturi);
– compatibila cu orice imprimanta, fiind posibila printarea cu cerneala de tip Dye | Pigment | Solvent / Eco-solvent | Latex | UV.
– Calitate excelenta: pentru fiecare tip de hartie foto testam riguros multe fabrici;
– Preturi imbatabile: volume mari direct din fabrica – zero intermediari!
– Produsa pentru Art Maker de fabrica din spatele Canon;

Hartie foto raster

Hartie Foro RasterSpecial proiectata avand in vedere calitatea si rezistenta, aceasta hartie foto se adreseaza celor ce doresc un print de o calitate excelenta. Hartia foto resin coated (RC) este recomandata pentru printuri ce necesita o rezistenta foarte ridicata in timp si o calitate fara reprosuri; printuri cum ar fi fotografiile profesionale (dar si cele neprefesionale care trebuie sa iasa in evidenta), albume photo (pinchbook-uri, photobook-uri), postere, ecusoane, invitatii, prezentari, carti de vizita, etc – imaginatia fiind singura limita. Printurile pe hartia RC sunt „museum grade”, fiind potrivite chiar si expozitilor dintre cele mai pretentioase.

Puteti gasi hartia foto Raster atat in coli de diverse marimi, cat si la role pentru plotter sau pentru minilab-uri accesand pagina de Hartie Foto Raster.

Va stam la dispozitie cu mostre gratuite atat din hartia foto Satin, cat si din alte tipuri de materiale foto comercializate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *