Hartie Foto Mata – video

Hartia Foto Mata de la Art Maker este o hartie foto de buget si o puteti gasi in diverse grosimi, formate si chiar fata-verso.
In mare, hârtiile foto sunt împărțite în două categorii:

  • categoria de buget, din care fac parte hartiile foto cast coated (prescurtat – cc) – hartii cu un cost de productie mic si spate cartonat, dar cu care va puteti face treaba foarte bine daca aveti un buget restrans si
  • categoria premium sau profesionala, din care fac parte hartiile Fine Art si cele cu rasina in compozitia lor (resin coated, prescurtat RC) – hartii flexibile si cu acelasi aspect ca hartiile foto clasice de laborator, avand suprafata superioara si rezistenta sporita la lumina si apa.

Hartia foto Mata de buget de la Art Maker este neteda, nu reflecta lumina si are rezolutie extrem de inalta. Pe aceasta culorile sunt vii, saturate, negrul este intens, iar tonurile de culoare si gri-urile sunt reale. Spre deosebire de multe hartii foto mate, aceasta are un grad ridicat de alb, ceea ce asigura un contrast ridicat al culorilor si nu le altereaza prin nuante de galbui sau bej.

Hartie Foto Mata

Caracteristici Hartie Foto Mata:

  • Suprafata mata;
  • Rezistenta la apa;
  • Uscare instantanee;
  • Utilizati pe orice imprimanta inkjet (atat cu cerneala DYE cat si cu cerneala Pigment);
  • Calitate excelenta: pentru fiecare tip de hartie foto testam riguros multe fabrici;
  • Preturi imbatabile: volume mari direct din fabrica – zero intermediari!

Multi clienti aleg aceasta hartie foto mata ieftina prin simplu fapt ca este fotografica, iar prezentarile si orice print in general, comparat cu hartia sau cartonul normal, arata mult mai bine.
Aceasta are o rezistenta excelenta in timp, la amprente, la apa sau la UV, insa este destinata utilizarii la interior. Este potrivita pentru pentru printuri cum ar fi: fotografii, prezentari, invitatii, coperti de dvd etc – creativitatea fiind limita.
Cei mai multi clienti Art Maker utilizeaza cu succes aceasta hartie fara profile de culoare, direct cu setarile prestabilite pentru hartie foto mata. Aceasta hartie este ideala pentru echipamentele care utilizeaza atat cerneala DYE cat si cerneala cu pigment, insa o puteti folosi si pe echipamentele cu alte tipuri de cerneala.

Hartie Foto Mata

Puteti gasi si achizitiona aceasta hartie accesand pagina cu Hartie Foto Mata.
Va stam la dispozitie cu mostre gratuite din Hartie Foto Mata, dar si din alte tipuri de materiale foto.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutati, dati un Subscribe la canalul nostru de YouTube
De asemenea, ne puteti urmari pe Facebook pentru a fi la curent cu promotiile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *