Hartie foto Glossy/High Glossy, cc – video

 

Hartia Foto Glossy/High Glossy cc, de la Art Maker este excelenta pentru imprimarea economica, dar fidela si calitativa a fotografiilor obisnuite si nu numai, la o rezolutie foarte inalta.  Are suprafata foarte lucioasa, iar producatori precum Kodak si Agfa comercializeaza acest tip de hartie ca „premium”.

Caracteristici hartie foto Glossy/High Glossy cc:
– suprafata lucioasa (glossy) sau foarte lucioasa (high glossy);
– rezistenta la apa;
– uscare instantanee la imprimare;
– Cast Coated (hartie netratata termic, spate cartonat);
– recomandam utilizarea cu cerneala DYE (pe baza de apa; 95% dintre imprimantele inkjet utilizeaza acest tip de cerneala);
– calitate excelenta: pentru fiecare tip de hartie foto testam riguros multe fabrici;
– preturi imbatabile: volume mari direct din fabrica – zero intermediari!
– produsa pentru Art Maker de fabrica din spatele Canon.

Special proiectata avand in vedere raportul calitate-pret, aceasta hartie foto se adreseaza celor ce doresc un print bun, la un pret bun. Hartie foto cast coated este recomandata pentru printuri ce nu necesita o rezistenta extrem de ridicata in timp, printuri cum ar fi fotografii uzuale, fluturasi, ecusoane, coperti CD/DVD, carti de vizita, invitatii, prezentari, etc.

Fotografilor profesionisti ce doresc sa se axeze pe o calitate extrem de ridicata (de expozitie, albume foto premium, etc) le recomandam hartie foto Art Maker Premium de tip RC.

Va stam la dispozitie cu mostre gratuite atat din hartia Glossy cc si High Glossy cc, cat si din alte tipuri de materiale foto comercializate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *