Hartie foto Cristal Luster – video

Hartia foto Cristal Luster este o hartie Ultra Premium, RC – cu rasina, asemenea celei de laborator. Are o textura fina si o suprafata care reflecta lumina asemenea unui covor de zapada. Face parte din categoria hartiilor foto semi-mate sau semi-lucioase, situandu-se (ca grad de reflectivitate) intre mat si lucios.

Caracteristici hartie foto Cristal Luster:
– Suprafata semi-lucioasa, cu aspect perlat si fine reflexii lucioase, asemenea unui covor de zapada;
– Rezistenta excelenta la apa;
– Rezistenta excelenta in timp;
– Uscare instantanee;
– Rezistenta ridicata la UV – in cazul in care printati cu cerneala Dye (nerezistenta la UV), printurile pe aceasta hartie vor rezista semnificativ mai mult decat pe alte hartii.
– Resin Coated (hartie tratata termic cu rasina polimerica aplicata in multiple straturi);
– Puteti utiliza hartia cu orice imprimanta, fiind posibila printarea cu cerneala de tip Dye | Pigment | Solvent / Eco-solvent | Latex | UV.
– Calitate excelenta: pentru fiecare tip de hartie foto testam riguros multe fabrici
– Preturi imbatabile: volume mari direct din fabrica – zero intermediari!
– Produsa pentru Art Maker de fabrica din spatele Canon;

Hartie foto cristal luster

Hartia foto Cristal Luster de la Art Maker are cea mai mare rezolutie din industrie. Pe aceasta culorile sunt vii, saturate, negrul este foarte intens, iar tonurile de culoare si gri-urile sunt reale, chiar si cand vine vorba de reflexii. Spre deosebire de majoritatea hartiilor foto Cristal Luster, cea de la Art Maker are un grad foarte ridicat de alb, ceea ce asigura un contrast ridicat al culorilor si nu le altereaza prin nuante de galbui sau bej. Cei mai multi clienti Art Maker utilizeaza cu succes aceasta hartie fara profile de culoare, direct cu setarile prestabilite pentru hartie semi-lucioasa ale imprimantei.

Special proiectata avand in vedere calitatea si rezistenta, aceasta hartie foto se adreseaza celor ce doresc un print de o calitate excelenta. Hartia foto resin coated (RC) este recomandata pentru printuri ce necesita o rezistenta ridicata in timp si o calitate fara reprosuri; printuri cum ar fi fotografiile profesionale (dar si cele neprefesionale ce doriti sa iasa in evidenta), albume photo (pinchbook-uri, photobook-uri), postere, ecusoane, invitatii, prezentari, carti de vizita, etc – imaginatia fiind limita. Printurile pe hartia RC sunt „museum grade”, fiind potrivite chiar si expozitilor dintre cele mai pretentioase.

Va stam la dispozitie cu mostre gratuite atat din hartia foto Cristal Luster, cat si din alte tipuri de materiale foto comercializate.
Puteti gasi si achizitiona aceasta hartie accesand pagina de Hartie foto Crista Luster
Fiti la curent cu ultimele noutati cu un Subscribe la canalul nostru de YouTube
De asemenea, ne puteti urmari pe Facebook pentru a fi la curent cu promotiile.

Hartie Foro Raster

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *