Hartie foto autoadeziva mata (Sticker matte) – video

Hartia foto autoadeziva mata (Sticker matte) este excelenta pentru imprimarea economica, dar fidela si calitativa a unei multitudini de printuri pe care doriti sa le lipiti pe diverse suprafete si la o rezolutie foarte inalta – fotografica.

Caracteristici Hartie foto autoadeziva mata (sticker matte):

  • suprafata mata;
  • rezistenta la apa;
  • uscare instantanee;
  • utilizati pe orice imprimanta inkjet cu cerneala DYE;
  • calitate excelenta: pentru fiecare tip de hartie foto testam riguros multe fabrici;
  • preturi imbatabile: volume mari direct din fabrica – zero intermediari!

Hartie Foto Adeziva Mata

Special proiectata avand in vedere raportul calitate-pret, aceasta hartie foto autocolanta mata se adreseaza celor ce doresc un print bun, la un pret bun. Hartie foto autoadeziva este recomandata pentru printuri ce urmeaza sa fie lipite pe diverse suprafete, printuri cum ar fi etichetele pentru produse (se pot lipi pe borcane, sticle, cutii, etc) si stickere de tot felul pe care le puteti lipi pe orice suprafata de porozitate redusa (lemn, sticla, plastic, carton, hartie, faianta si multe, multe alte suprafete, creativitatea fiind limita). Noi, spre exemplu, o folosim intern, pentru etichete adezive pe care le lipim pe produse. La Art Maker, hartia foto autoadeziva vine si in varianta cu suprafată lucioasă, putand fi aplicata pe diverse suprafete. De asemenea, puteti gasi mai multe tipuri de hartii foto autoadezive – cum ar fi cele din polipropilena – care au o rezistenta mecanica extrem de ridicata, canvasul adeziv repozitionabil, vinyl si altele.

Puteti gasi si achizitiona aceasta hartie accesand pagina de Hartie foto autoadeziva mata (Sticker matte).
Va stam la dispozitie cu mostre gratuite atat din Hartie foto autoadeziva mata (Sticker matte), cat si din alte tipuri de materiale foto comercializate.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutati, dati un Subscribe la canalul nostru de YouTube
De asemenea, ne puteti urmari pe Facebook pentru a fi la curent cu promotiile.

Hartie Foto Autoadeziva Mata

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *