Despre Art Maker

Totul a inceput cu o idee indrazneata: sa oferim produse de calitatea brandurilor renumite insa la o fractiune din pret.
Planul a fost sa gasim cei mai buni producatori si sa lucram cu acestia spre a putea oferi clientiilor produse la cel mai bun raport calitate - pret.
De gasit, pe unii i-am gasit, pe altii ii cautam in continuare ...
Pentru a da contur efortului depus si pentru a putea distinge produsele noastre de altele, am creeat brandul Art Maker.

logo art maker

Calitatea este excelenta

Am interactionat cu multi producatori pana sa gasim parteneri care sa lucreze la un standard extrem de ridicat. I-am gasit, iar unii dintre ei chiar sunt producatorii din spatele brandurilor de renume, avand mijloacele si experienta necesara pentru ca impreuna cu Art Maker, sa dezvoltam produse de exceptie.

Pretul este mic

Cu Art Maker nu exista intermediari. Produsele ajung de la fabrica direct la noi. Lucram cu volume mari avand preturi bune. Nu dorim costuri mari nici in cadrul companiei, de aceea suntem exclusiv online. Pentru a verifica calitatea produselor, nu trebuie decat sa comandati mostrele gratuite.

Sigur, usor si rapid

Dorim ca experienta clientiilor nostri sa fie cat mai placuta. De aceea oferim facilitati precum livrarea gratuita (la comenzi de peste 200 Lei), posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice fara a te justifica si posibilitatea de a testa produsele noastre, oferind mostre gratuite.