Canvas Bumbac Ultra Premium Mat – video


Canvasul din bumbac ultra premium mat de la Art Maker se poate printa sau se poate picta si este adesea utilizat la realizarea tablourilor prin intinderea acestuia pe un sasiu de lemn.

Caracteristici Canvas bumbac Mat, Ultra Premium Art Maker (Museum Grade Canvas):

  • Material: 100% bumbac pur – fibre special inalbite pentru o performanta maxima la print. Calitate Ultra Premium.
  • Suprafata mata
  • Precizie in ceea ce priveste gama/tonurile de culoare, rezolutie incredibila de 9600 dpi.
  • Rezistenta mecanica ridicata: pentru a face fata cu brio intinderii pe diferite rame.
  • Rezistenta excelenta la apa;
  • Rezistenta excelenta in timp;
  • Uscare instantanee la imprimare;
  • Puteti utiliza canvasul cu orice imprimanta inkjet, cerneala DYE sau Pigment, dar si UV, Latex, Eco–Solvent/Solvent; puteti chiar si picta pe acesta.
  • Calitate excelenta: pentru fiecare tip de canvas testam riguros multe fabrici;
  • Preturi imbatabile: volume mari direct din fabrica – zero intermediari!

Suprafata acestei panze nu reflecta lumina, fiind mata. Daca doriti suprafata lucioasa, puteti achizitiona canvas lucios de la Art Maker; sau puteti lacui canvasul mat cu lac lucios – intensificandu-i culorile si sporindu-i rezistenta fizica, la apa si la UV. Daca doriti un canvas foarte accesibil ca pret, insa calitativ – va puteti orienta spre canvasul mat din poliester. Canvasul din bumbac este apreciat cel mai mult de artisti pentru textura naturala – mai rustica, usor neregulata.

Spre deosebire de multe canvasuri de bumbac din piata, canvasul mat de la Art Maker are un grad foarte ridicat de alb – fibrele sintetice trecand printr-un proces aditional de inalbire, pentru o performanta maxima la print. Are precizie cromatica, in sensul ca reda foarte bine tonurile de culoare, are rezolutie incredibila de 9600 dpi, iar culorile sunt vii si saturate.

Acest canvas este Waterproof – rezistent la apa, chiar daca-l printati cu cerneala DYE – care nu rezista la apa. Este ideal pentru echipamentele care utilizeaza cerneala dye sau pigment, insa se pot utiliza si alte tipuri de cerneala cum ar fi: Latex, UV, cernelurile pe baza de Solvent si nu numai.

Cei mai multi clienti Art Maker utilizeaza cu succes acest canvas fara profile de culoare, direct cu setarile prestabilite ale imprimantei pentru canvas mat sau hartie foto mata. Important: daca echipamentul dvs are doua tipuri de negru – Matt Black si Photo Black, este recomandat sa se foloseasca Matte Black-ul (care, de regula, e selectat automat la setarile de material mat).

Rolele de canvas Art Maker vin intr-o gama variata de dimensiuni, de la role de latimi mici, la role de latimi mari. Pe langa role din canvas, va putem oferi si alte produse adiacente, cum ar fi: sasiuri pe care sa montati canvas, varnish, un script gratuit de Photoshop cu care sa economisiti timp la pregatirea imaginii pentru print si nu numai…

Puteti gasi si achizitiona acest canvas accesand pagina de Canvas Bumbac Ultra Premium Mat.
Va stam la dispozitie cu mostre gratuite atat din Canvas Bumbac Ultra Premium Mat, cat si din alte tipuri de materiale foto comercializate.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutati, dati un Subscribe la canalul nostru de YouTube
De asemenea, ne puteti urmari pe Facebook pentru a fi la curent cu promotiile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *