Banner Textil Steag Art – video


Banner Textil Steag Art Mat de la Art Maker este un canvas subtire, fin si opac, cu suprafata mata. Acest banner textil este adesea utilizat la: realizarea steagurilor, bannerelor, panourilor publicitare chiar si la tablouri, prin intinderea acestuia pe un sasiu de lemn – pe clientul final adesea neinteresandu-l grosimea materialului atata timp cat tabloul arata superb.

Banner Textil Steag Art

Caracteristici rola Banner Textil Steag Art Mat:

  • Material: 100% polyester – fibre sintetice special inalbite pentru o performanta maxima la print;
  • Suprafata mata;
  • Precizie in ceea ce priveste gama/tonurile de culoare, rezolutie incredibila de 9600 dpi;
  • Rezistenta mecanica ridicata;
  • Rezistenta excelenta la apa (Waterproof);
  • Rezistenta excelenta in timp;
  • Uscare instantanee la print;
  • Puteti utiliza canvasul cu orice imprimanta inkjet, cerneala DyePigment | Solvent / Eco-solvent | Latex | UV;
  • Calitate excelenta: pentru fiecare tip de canvas testam riguros multe fabrici;
  • Preturi imbatabile: volume mari direct din fabrica – zero intermediari!

Suprafata acestei panze subtiri nu reflecta lumina, fiind mata. Daca doriti suprafata lucioasa, puteti achizitiona Canvas Lucios de la Art Maker sau sa lacuiti panza cu Lac Lucios Art Maker,intensificandu-i culorile si sporind rezistenta fizica, la apa si la UV.

Daca doriti material similar mai gros, avem si Canvas Mat din Poliester. De asemenea materialul se preteaza excelent ca backlit – sa fie luminat din spate. Bannerul Textil, in comparatie cu alte canvasuri, este subtire, are un grad ridicat de alb – fibrele trecand printr-un proces aditional de inalbire, iar tesatura este foarte fina. De asemenea are un pret foarte mic! pastrand o calitate excelenta a imaginii. Fiind subtire, este maleabil si foarte usor de intins pe sasiu.

Acest banner subtire textil este Waterproof – rezistent la apa, chiar daca-l printati cu cerneala DYE – care nu rezista la apa. Este ideal pentru echipamentele care utilizeaza cerneala dye sau pigment, insa se pot utiliza si alte tipuri de cerneala cum ar fi: Latex, UV, cernelurile pe baza de Solvent si nu numai. Are precizie cromatica, in sensul ca reda foarte bine tonurile de culoare, are rezolutie incredibila de 9600 dpi, iar culorile sunt vii si saturate.

Steag Banner Textil

Cei mai multi clienti Art Maker utilizeaza cu succes acest canvas subtire fara profile de culoare, direct cu setarile prestabilite ale imprimantei pentru canvas mat sau hartie foto mata. Important: daca echipamentul dvs are doua tipuri de negru diferit – Matt Black si Photo Black, este recomandat sa se foloseasca Matte Black-ul (pe care-l foloseste automat la setari de material mat). Rolele de banner textil Art Maker vin intr-o gama variata de dimensiuni, de la role de latimi mici, la role de latimi mari.

Puteti gasi si achizitiona acest canvas accesand pagina de Banner Textil Steag Art Mat.
Va stam la dispozitie cu mostre gratuite din Hartie Foto Mata, dar si din alte tipuri de materiale foto.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutati, dati un Subscribe la canalul nostru de YouTube
De asemenea, ne puteti urmari pe Facebook pentru a fi la curent cu promotiile.

Steag Textil Banner

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *