30 zile drept de retur

Cu Art Maker, la fel cum ai cumparat simplu, returnezi simplu, fara batai de cap.

retur hartie fotoDaca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de produsele noastre, poti sa le returnezi in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de catre curier. 
Inainte de a trimite coletul la noi, trebuie sa ne contactezi (telefonic, email, etc) pentru a stabili cand sa trimitem curierul la tine sa ridice produsele.

Serviciul ‘’30 de zile drept de retur’’ nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta.

 

Conditii generale care se aplica produselor:

Poti returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, contacteaza-ne cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data livrarii produsului.

Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 30 de zile de la data livrarii.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele care prezinta urme de uzura sau utilizare, cum ar fi coli indoite sau lipsa, amprente pe suprafata printabila, ambalaj, coperta sau alte elemente lipsa, etc.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile. La fel si in cazul altor promotii sau a reducerilor in functie de cantitate. Daca spre exemplu ai achizitionat o cantitate mai mare si ai avut un pret promotional, nu poti returna o parte din cantitate fara ca pretul produselor care ti-au ramas sa nu devina pretul intreg (pret pe care l-ai fi platit daca achizitionai cantitatea pastrata).

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

Ca returul tau sa fie procesat mai rapid, ideal este ca produsul sa fie returnat in ambalajul original, insotit de etichetele cu care l-ai primit.

Costul de transport pentru retur (curierul) este de 19 Lei.

Iti vom returna banii imediat dupa procesarea returului, cat mai rapid cu putinta, in contul specificat de tine, in maximum 14 zile calendaristice.